November 2020

Beste lezer,

Middels deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze sportvereniging. Helaas is sporten op dit moment maar beperkt mogelijk, waardoor wedstrijden en samenkomsten in de kantine niet mogelijk zijn en de trainingen maar heel beperkt kunnen worden gegeven.

De nieuwe coronamaatregelen hebben veel impact op de leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters van SC Elim. We hopen dat het gezamenlijk opvolgen van de huidige maatregelen mogen bijdragen aan het spoedig onder controle krijgen van het virus en tot snelle hervatting van de activiteiten. Tot die tijd proberen we er het beste van te maken en hopen we iedereen snel weer in gezondheid te mogen begroeten op ons sportpark.

Ledenvergadering:

Vanwege de huidige situatie is het nog niet duidelijk wanneer de algemene ledenvergadering plaats kan vinden. Wel is het mogelijk om de financiële stukken in te zien. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Janko Metselaar, 06-13100904.

Rabo clubsupport:

De Rabo clubsupport actie, waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen welke clubs of verenigingen een financiële ondersteuning ontvangen, heeft het mooie bedrag opgeleverd van €1135,60. Alle leden die hun stem hebben uitgebracht op onze sportvereniging willen we hartelijk danken voor hun steun, die we nu meer dan ooit goed kunnen gebruiken.

Contributie:

Ivm de beperkingen die we nu kennen vanwege de corona crisis is besloten om bij de inning van de contributiegelden voor het derde kwartaal de bijdrage voor het wasgeld en kledingfonds te schrappen.

Speculaasactie:

De speculaasactie heeft een fantastisch resultaat opgeleverd van maar liefst 1400 euro. Iedereen bedankt voor het kopen en/of verkopen van de speculaaspoppen. De drie jeugdleden die de meeste speculaaspoppen hebben verkocht zijn Dylan Engels, Stefano Beuker en Jody Gritter.  Voor jullie inzet ontvangen jullie nog een mooie gesigneerde bal.

Speldag 5 december:

Op zaterdag 5 december organiseert Sportclub Elim activiteiten voor alle jeugdleden.

Er zijn programma’s gemaakt voor de volgende leeftijdscategorieën:

 • 13:00 – 15:00     JO8, JO9 en JO11

Leuke binnen activiteit met een ´mysterie guest´.

 • 14:00 – 16:00     JO13, JO15 en JO19

Buiten activiteit in de vorm van training / spelletjesparcours

Via je trainer kan je je hiervoor opgeven, we hopen op een grote opkomst.

Let op! Uiteraard dienen hierbij de algemene coronarichtlijnen in acht te worden genomen en de volgende voor sportverenigingen aanvullende maatregelen:

 • De kantine en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.
 • Er is geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

Elim, 01 november 2019,

Beste lezer,

 

Voor jou ligt de 2de nieuwsbrief van 2019 op de digitale deurmat om te lezen. Deze keer hebben we een uitgebreide nieuwsbrief met veel dingen, die aan de orde komen of al zijn geweest Wil je deze nieuwsbrief blijvend ontvangen, meldt je dan nog steeds aan bij secretaris H. Schraa met uw e-mailadres. Hij zal je dan in de mailinglijst opnemen. Zijn mailadres is secretaris@sportclubelim.nl  en zo blijft je altijd op de hoogte wat er zich binnen onze club afspeelt.

 

Agenda

Het bestuur wil je graag op de hoogte houden van enkele belangrijke data om alvast in jouw agenda te noteren. Hiermee kunnen we de feestdagen weer mooi mee doorkomen. We beginnen echter met ons knallend jubileumfeest in het weekend van 7 t/m 9 november om ons 70 – jarig bestaan te vieren.

 

7 november       Clown Knapie voor alle leeftijden t/m JO9, aanvang 18:30 uur.

                               Bingo voor Jong en Oud, aanvang 20:30 uur.

8 november       FIFA Toernooi voor alle jeugdleden, opgave bij de leiders, aanvang 19:00uur.

                               Opgave kan ook bij Berthill Koops, 06 – 2272 8535.

                               Sjoelen voor Jong en Oud, ook voor niet leden, aanvang 20:00 uur.

9 november       Auto puzzelrit, inschrijven vanaf 8:00 uur in de kantine.

                               Jeugdprogramma met diverse spellen, aanvang 12:00uur.

                               Drive—in show en live muziek, aanvang 21:00uur tot 01:00uur in de kantine.

                               Voor leden, vrijwilligers en donateurs.

4 december        Sinterklaasfeest, aanvang 14:00 uur in de kantine.

27 december      Kersttoernooi in sporthal de Brug.

27 december      Kerstklaverjassen en jokeren voor leden en supporters, vanaf 19.30 uur inschrijven.

28 december      Voorronde Protos Wering toernooi (De Citadel in Dedemsvaart).

30 december      Vervolg Kersttoernooi in sporthal de Brug.

  2 Januari           Kwartfinale Protos Wering toernooi.

  4 Januari           Halve Finale Protos Wering toernooi.

  8 Januari           Tussenronde Protos Wering toernooi.

11 Januari           Finaledag Protos Wering toernooi.

18 januari           Nieuwjaarsreceptie.

Dug-outs bij het hoofdveld

De meeste van jullie was het natuurlijk al lang weer opgevallen. Door zelfwerkzaamheid bij de aanleg van het kunstgrasveld door diverse vrijwilligers is het voor de sportclub mogelijk geworden om nieuwe dug-outs in onze clubkleuren aan te schaffen. Ze zijn er onlangs door onze vrijdagmorgenploeg geplaatst. De vrijgekomen dug-outs zullen bij het jeugdveld voor de kantine worden herplaatst. Hiervoor zoekt het bestuur nog vrijwilligers, die hierbij mee willen helpen.

 

Nieuw sponsorinitiatief voor leden en niet leden

Steun vanaf nu sportclub Elim door al je online aankopen te doen via de website van SponsorGoals. Je hoeft hiervoor geen lid van sc Elim te zijn en je kunt vanuit je luie stoel jouw bestelling plaatsen. De aankopen doe je bij de voor jouw bekende online aanbieders, zoals Bol.com, Plus, Hema, Plutosport.nl, Douglas, Vero Moda en nog meer bekende online aanbieders ( https://www.sponsorgoals.nl/aangesloten-webshops ).

Wanneer je een product wilt bestellen in jouw favoriete webshop doe je dat met de volgende link van SponsorGoals. Deze link luidt: https://www.sponsorgoals.nl/partner/sc-elim-1

Het product heeft dezelfde prijs als wanneer je zonder deze link het product op de eigen website van de aanbieder zou kopen. De vergoeding is een vast bedrag of een percentage van het aankoopbedrag. En dit deel zetten wij in voor het spaardoel van onze club! Logisch toch?Zo kunnen wij samen uiteindelijk, een nieuwe koffiecorner realiseren als we het gespaarde bedrag bij elkaar hebben. Benieuwd hoe we dit gaan doen? Lees snel verder voor aanvullende informatie op de website http://www.sponsorgoals.nl  Als je toch nog een vraag of meerdere vragen hebt, laat het bestuur of de sponsorcommissie dan weten!

 

Sinterklaasfeest

De Sint wil even laten weten, dat hij dit jaar de kindertjes van sc Elim op 4 december niet zal vergeten.

Deze keer komt hij op vlak voor zijn eigen verjaardag op een middag naar de kantine

en hij hoopt dat er dan niemand  op zijn feestje zal gaan grienen.

Iedereen gaat na afloop met een leuk cadeautje naar huis,

en krijgen ze misschien wel pepernoten, een kikker of een chocolade muis.

Dus geeft u pupil of profvoetballer vroegtijdig op, want straks is hij te laat en komt hij voor nop.

Nog meer sponsormogelijkheden

Notariskantoor Stotijn heeft zich voor langere duur verbonden aan het sponsorcollectief. Hierbij is gelijk ook een leuke deal afgesloten met dit kantoor. Want wanneer je gebruik maakt van de dienstverlening van het notariskantoor krijgt je 5% korting op het reguliere notaristarief (exclusief BTW) maar gaat er ook 5% over de kosten (exclusief BTW) naar onze clubkas.

Kijk dus eens gerust even op de website www.stotijnnotariaat.nl wat zij voor jou kunnen betekenen. Maak een vrijblijvende afspraak om je voor te laten lichten. Ze zijn gespecialiseerd in:

 • Koop en verkoop woning of appartement.
 • Hypotheek of Hypotheekakte.
 • Samenlevingscontract en samenwonen.
 • Samenwonen en kinderen.
 • Trouwen en scheiden.
 • Geregistreerd partnerschap.
 • Huwelijkse voorwaarden.
 • Levenstestament en schenken.
 • Oprichten van een B.V., holding of werkmaatschappij.

Sponsorcommissie

Ook de sponsorcommissie zit niet stil. Ze hebben namelijk voor het sponsorcollectief (SCE) weer enkele nieuwe sponsoren weten te strikken. Dit zijn de volgende bedrijven: Thijs Steigerhout & Zo, JoBo bedrijfskleding en schoonmaakartikelen en Klussenbedrijf J. Mol. Nieuwe bordreclame: Schoonmaakbedrijf Verschoma, Optie1 en Stevast Techniek. Wij willen de nieuwkomers hartelijk bedanken voor hun ondersteuning van onze club. Mochten er nog andere partijen of bedrijven geïnteresseerd zijn, geef dit dan door aan onze sponsorcommissie of het bestuur.

Kersttoernooi

Bijna niet meer weg te denken uit onze agenda is ons Kersttoernooi. Ook dit jaar weer georganiseerd voor de diverse jeugdteams om in de kerstvakantie invulling aan hun vrije tijd te geven. Enkele lokale clubs zijn weer bereid gevonden om deel te nemen zodat we er weer een gezellig toernooi van kunnen maken. Wel zoekt de organisatie nog enkele vrijwilligers, die hand- en spandiensten willen verlenen op één van beide dagen.

Protos Wering zaalvoetbaltoernooi 2019-2020

Iedereen kijkt er alweer met spanning naar uit. De 43ste editie van het Protos Wering zaalvoetbal toernooi. Ook sc Elim 1 zal dit jaar weer deelnemen met een team, samengesteld uit de eerste selectie. De eerste speelronde is op zaterdagavond 28 december in de Citadel in Dedemsvaart voor ons ingepland. Tijdens de verschillende rondes van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is het niet toegestaan om eigen geluidsapparatuur zoals gastoeters, megafoons, sirenes op accu’s e.d. mee te nemen. Het is ook niet toegestaan om alcoholische drank en drankjes in blik mee te nemen. Veroorzaakte schade zal financieel worden verhaald op de dader(s). Het is mogelijk dat er, vanaf de voorronde tot en met de finale, een tassencontrole bij de ingang van de speelaccommodatie wordt gehouden. De organisatie behoudt zich het recht voor om personen, die dit negeren, de toegang tot de sporthal te ontzeggen en/of uit de sporthal te verwijderen. Tevens willen wij u vragen te parkeren op de aangewezen parkeerplaatsen om overlast, voor zowel de bewoners en omgeving als ook hulpdiensten, te voorkomen. Uw auto kananders worden weggesleept!

Vacature verzorger 1ste selectie

Slaat bij het lezen van bovenstaande jou de schrik op het hart? Vooral rustig doorgaan met ademhalen. Freddy Lok, onze huidige verzorger, heeft na bijna 13 jaar aangegeven om aan het einde van dit voetbalseizoen te willen stoppen bij de 1ste selectie. Daarom is het bestuur nu al naarstig op zoek naar een kandidaat, die deze ozo belangrijke functie over wil nemen en mogelijk ingewerkt kan worden door de vertrekkende man. Voor (aanvullende) informatie wat deze functie precies inhoud, kun je bij de technische commissie van het bestuur terecht. Uiteraard kun je met Freddy zelf op een trainingsavond ook een gesprekje aangaan.

Vacatures bij de 2de selectie

Voor Elim 2: ons verjongde, enthousiaste, prestatieve team onder leiding van Harry Tibben zijn wij op zoek naar een leider en een grensrechter. Een combinatie van beide is uiteraard ook bespreekbaar. Het is altijd lastig om iemand te vinden, maar stel ons tweede elftal niet teleur. Voor nadere informatie kun je terecht bij de technische commissie of de trainer Harry Tibben. Hij is overdag bereikbaar op 06 – 5168 9560.

Tot slot wenst het bestuur iedereen een goed vervolg van de veld- of zaalcompetitie toe en alvast prettige feestdagen, want voor je het weet is het weer zover.

Het bestuur van sc Elim.

klink hieronder voor het pdf bestand .

nieuwsbrief nr1

nieuwsbrief nr2

nieuwsbrief nr3