Beste sportvrienden,

Hierbij een update met betrekking tot de coronamaatregelen naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdagavond. Voor alle wedstrijden, zowel jeugd als senioren, geldt dat deze gewoon door kunnen gaan. Publiek is hierbij niet meer toegestaan. Alleen de personen die functioneel aanwezig moeten zijn voor deze wedstrijden, zoals scheidsrechters, vrijwilligers, begeleiders en rij-ouders, mogen bij de wedstrijd aanwezig zijn.

Onze kantine zal geopend zijn op zaterdag van 08:30 tot 17.00 uur.  Hiervoor geldt dat toegang alleen mogelijk is op vertoon van een QR-code. Hierop zal bij de ingang van het terras gecontroleerd worden.

Als bestuur hopen wij op begrip en medewerking van al onze leden. Wij voeren slechts de aan ons opgelegde maatregelen uit. Wij hopen jullie snel weer tijdens de wedstrijden te mogen ontvangen.  

Het bestuur