Elim – Dit jaar moest er worden uitgeweken naar een andere locatie ivm de huidige verbouwing van de kantine, om deze reden is sc Elim uitgeweken naar de Casteleijn. Dat iedereen wist waar dit was bleek wel uit de grote opkomst, dit zorgde voor een gezellig en druk bezochte nieuwjaarsreceptie.

Er werd door de voorzitster terug gekeken op een sportief zeer succesvol jaar , misschien wel het meest succesvolste jaar in de geschiedenis van sc Elim werd er gemeld. Natuurlijk werd er ook nog gesproken over de behaalde periode titel in de 3e klasse en de 7e plaats op het Protos Weering toernooi, dat is natuurlijk ook een zeer respectvolle plaats van de 100 teams die meedoen. Verder werd er ook nog aandacht gegeven aan de mensen die zich inzetten om de vele toernooien die er op Elim worden georganiseerd, en deze in goede banen weten te leiden. Dit word door de vereniging zeer op prijs gesteld en mocht dus ook zeker wel eens gezegd worden.

Ook de verbouwing is natuurlijk te sprake gekomen, hier werd ook iedereen bedankt die zich belangeloos inzet om onze kantine een geweldige metamorfose te geven. Volgens de planning loopt alles goed op schema, en is er vrijdagavond 25 januari van 20:00 tot 22:00 voor iedereen de gelegenheid om dit alles te bekijken.

Ook dit jaar waren er natuurlijk weer jubilarissen, deze werden dus ook  in de daarbij horende bloemen gezet. Er werden 2 leden gehuldigd voor hun 50 jarige lidmaatschap namelijk H. Benjamins en W. Jonkman, deze ontvingen naast de gebruikelijk bloemen ook de bekende klok. En voor het  25 jarig lidmaatschap waren er dit jaar 3 leden Johan Vos, Jan Vos en G. Jonkman.

Na dit alles was er nog 1 taak voor de voorzitster van sc Elim , namelijk het contract van hoofdtrainer Benjamins ondertekenen . Deze werd namelijk wederom met een jaar verlengt, dit werd door de leden dan ook met luid applaus goed gekeurd.